Tidernas sämsta konserter - Tantogarden.nu
 

Tidernas sämsta konserter

| Posted in Konsert

Hur kul det än är att gå på konsert så finns det moment då både artisten och publiken nog helst hade velat sjunka genom jorden. Enligt tidningen Independent så var följande några av alla tiders värsta konserter:

  • Amy Winehouse, November 2007. Sångerskan var här nere i sitt djupaste missbruk och kunde knappast hålla i mikrofonen. Efter ett par misslyckade försök att få fram några toner började publiken bua varav Winehouse hotade dem med sin make och sedan stapplade därifrån. Denna konsert var djupt tragisk och den unga sångerskan avled av sviterna till sitt missbruk några år senare.
  • The Fugees, Oslo, 2005

Detta var den sista turnén som det populära bandet gjorde och problemet var att vid det här laget var alla medlemmar så osams med varandra att de inte ville stå på scenen tillsamman. Resultatet blev en osammanhängande rad soloframträdanden och det var snart uppenbart att bandet inte hade någon framtid.

  • The Stone Roses, 1996

Ett extremt pinsamt minne för alla då man precis hade skaffat sig en ny sångare som man onekligen inte hade testat live. När det gick upp för publiken och bandmedlemmarna att han inte kunde sjunga slutade det hela i katastrof.


frindle