Planera för konsertsommaren 2021 - Tantogarden.nu
 

Planera för konsertsommaren 2021

| Posted in Konsert

2020 blev minst sagt inget höjdarår för oss som gillar konserter. Med allt inställt och en maxbegränsning på 50 personer på alla evenemang blev det varken besök av storartister eller några festivalresor. Men förhoppningsvis kommer coronan vara ett tråkigt minne blott när vi går in i nästa år. Fram tills dess får vi nöja oss med att blicka tillbaka på gamla minnen och leva genom dem.

En lite konstig coronakonsekvens är att det blir relativt lätt att förutse nästan alla konserter som kommer äga rum under 2021. Få har vågat planera för något i höst, utan istället har de flesta arrangemang skjutits upp till nästa år med redan klara datum. Det lättaste för konsert- och festivalarrangörerna är också att inte göra så många nybokningar, utan man kör vidare på de artister som redan är kontrakterade. Ett exempel på det är Sweden Rock Festival som nyligen gått ut med att Guns N Roses som skulle varit huvudband i år blir det 2021 istället.

För oss musikälskare innebär det att vi går miste om det överraskningsmoment det innebär att sitta och vänta på nya bandsläpp. Det är trist, men samtidigt så har vi fördelen av att lättare kunna planera vad vi ska göra nästa år. När vi redan vet vilka festivaler som vi kommer vilja besöka kan vi lättare planera semestern. Det går också alldeles utmärkt att redan nu börja planera vilka outfits som kommer vara rätt. Handla kläderna online på johnells.se och var förberedd för Way Out West, Wacken eller vad det nu är du ska åka på.


frindle