Konsert på dejten - Tantogarden.nu
 

Konsert på dejten

| Posted in Konsert

Har du länge undrat hur en bra dejt kan gå till? Det finns massor att göra på en dejt med någon du vill imponera på eller som du kanske redan känner och har ett långvarigt förhållande med och vill ha en så kallad “date night” med. En första date kan dock vara bättre om du kan samtala i lugn och ro och höra vad den andre säger, så att ni får tid att lära känna varandra. I annat fall kan kanske en konsert göra er kväll minnesvärd. En konsert lättar upp stämningen om ni är nervösa och bäddar för fina minnen tillsammans.

Bästa konserten för en romantisk date

Att välja konsert kan ibland vara ett svårt företag om ni inte har exakt samma musiksmak. Kanske kan det vara så att ni har en egen låt tillsammans som ni kom fram till under era första dagar tillsammans, en låt på ett album vars artist nu kommer till en nära stad där ni bor för att hålla konsert. För att överraska din nya älskade vore det en bra idé att köpa två biljetter och unna er en romantisk stund tillsammans för att lyssna på er gemensamma nya favoritartist vars musik har fört er samman.

Det finns egentligen ingen tumregel för vilken artist eller typ av konsert ett nyblivet par ska gå och lyssna på under en date. Det brukar ändå bli bättre om ni både vet att ni tycker om artisten och om det finns något som för er samman när ni lyssnar på honom eller henne. Om det dessutom väcker era romantiska känslor till liv är det ännu bättre. Kanske en heavy metal konsert inte är den bästa för ett nyförälskat kärlekspar, men en konsert med Julio Iglesias kanske heller inte är nyckeln till er nya romantiska framgång – sådana artister brukar vanligtvis inte uppskattas av män. Ett tips är att redan i början av er relation skriva på din datingprofilexempelvis happy pancake, vilken typ av musik du gillar. Redan där kan ni finna något gemensamt och kanske föreslå en konsert som en öppningsfras till en första dejt.

Musikfestival för en långdate

Något annat att fundera på är att åka till en musikfestival ihop. Under sommaren anordnas en hel del musikfestivaler runt om i Sverige där många unga människor kan träffas och njuta av olika artister och grupper över en helg eller under en semestervecka. Kanske detta skulle kunna vara ett första steg för att komma närmare någon du tycker mycket om men ännu inte har vågat bjuda ut. Då kan ni med några andra vänner och åka till en musikfestival och upptäcka varandra på ett lite mer oskyldigt plan, något som kanske kan leda till något djupare.


frindle